Search

Stryker

Chicago, Illinois

Info


Tags:


  • Drawing inspiration from Stryker’s healthcare industry presence, calming tones of blue and crisp neutral greys were paired with walnut wood accents to create a sense of warmth.
  • The S-shape from Stryker’s logo became the connecting element throughout the floor plate.
  • A coffee bar, high table and lounge seating are placed adjacent to the corporate boardroom for entertaining clients.
  • Transitioning from a corporate boardroom into an open event space is effortless via a glass telescoping wall system by Muraflex.
  • Private phone rooms with acoustical paneling were designed to allow for confidentiality when team members are training or speaking with hospital administrators.
  • A two-pack of workstations that share a high-top table to selected to encourage spontaneous interactions between small groups. In addition the higher tables serve as a secondary work-surface for staff that prefer to work in a standing position.
  • Private offices are placed adjacent to open workstations.
  • The café serves both as a place to dine and as a touch down zone for informal interactions.

people involved in this project:

Alan L. Treuthart

AIA, LEEP AP
Project Management Leader

Leonora Georgeoglou

NCIDQ, LEED AP ID+C
Corporate & Commercial Design Studio